Service van Webmoods

100% zekerheid voor slechts €30,- per maand

Zo voelt dat dus. Voetjes omhoog en je nergens druk om maken. Want dat is precies het gevoel wat u krijgt van ons all-in servicepakket.

Service van Webmoods houdt in dat u voor een vast laag bedrag per maand onbeperkt kunt genieten van dit gevoel. U heeft namelijk zelf geen omkijken meer naar het onderhoud van uw website, want dat regelen wij. Ook krijgt u onbeperkt service en support. Meer weten? Lees dan verder.

Wat krijgt u bij ons servicepakket?


  • Gratis advies en oplossingen voor al uw vragen
  • Wilt u iets wijzigen op de website? Laat het ons weten en wij regelen het voor u.

Wat verstaan we hieronder?

Service en support houdt in dat wij u binnen de looptijd van het servicepakket onbeperkt helpen met al uw vragen over uw website. Even vergeten hoe u ook alweer een foto moet plaatsen? Trekt even aan de bel en we helpen u op weg. Lukt het niet om de pagina in het juiste format te krijgen? Wederom; geef een seintje en we zoeken een oplossing.

Wijzigingen
Het is lastig om een opsomming te maken welke wijzigingen binnen het servicepakket vallen. Dit zijn er namelijk veel. Maar hier zitten ook wel grenzen aan. Om een voorbeeld te noemen; een heel nieuwe layout maken voor de website valt niet onder het servicecontract. Het wijzigen van een afbeelding weer wel. Ook het (achteraf) implementeren van een webwinkel op een bestaande website valt hier niet onder. Kort door de bocht: Kleine wijzigingen op uw bestaande website vallen allemaal binnen het servicepakket.

  • Wij houden uw website up-to-date
  • U maakt altijd gebruik van de laatste versie van WordPress

Wat verstaan we hieronder?

Webmoods maakt gebruik van WordPress. Dit is een open-source CMS (content management system). Door het open karakter betekent dit dat duizenden ontwikkelaars over de hele wereld er voor zorgen dat WordPress steeds stabieler en veiliger wordt.

Regelmatig komt het voor dat er updates beschikbaar worden gesteld die geïnstalleerd moeten worden. Geen paniek; dit regelen we allemaal voor u.

Door het installeren van deze updates zorgt u er voor dat u steeds gebruik maakt van de laatste technologie op uw website en wordt uw website minder kwetsbaar om bijvoorbeeld gehackt te worden.

  • Wekelijkse back-up van uw hele website

Wat verstaan we hieronder?

Kent u het? Uw computer crasht en u bent alle foto's en documenten kwijt? Op dat moment dacht u ook: "had ik maar ...."

Een back-up maken is denk ik het belangrijkste wat er is. Het zorgt er voor dat uw volledige website wordt opgeslagen op de server. Niet alleen de inhoud, maar ook alle foto's, snelkoppelingen, e-mails, instellingen enz. Mocht het ooit gebeuren dat om welke reden dan ook uw website offline gaat... Dan bent u maximaal 1 week aan data 'kwijt'. We zetten dan een kopie terug van uw website zodat u meteen weer verder kunt.

Wat zeggen onze klanten
over deze service?

Mijn website loopt als gesmeerd

Ik ben een echte horecaman met een drukbezocht cafe in het centrum van Den Bosch. Mijn website is mijn visitekaartje en moet er altijd goed uit zien. Het onderhoud laat ik met plezier over aan Webmoods, want ik kan er op vertrouwen dat ze doen wat ze beloven. Top service voor een zeer schappelijke prijs.

Tim Pigmans Eigenaar Stadscafe de Basiliek - 's-Hertogenbosch

Geen verplichtingen

We werken het liefst zo transparant mogelijk. Daarom beloven we dat u nergens aan vast zit. Ons servicepakket is een dienst die maandelijks gefactureerd wordt, net zo lang u dat wil. Als u geen gebruik meer wil maken van het servicepakket, dan kunt u dit zonder opgaaf van reden gewoon opzeggen. De facturatie (en de service) stoppen dan na de eerstvolgende volle maand.

Ja, ik wil deze service ook!

Wilt u ook gebruik maken van ons servicepakket? Vul dan uw gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om alles door te spreken. U kunt onderstaand formulier ook gebruiken als u nog vragen heeft over het pakket of andere zaken. We helpen u graag op weg.

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

Prijzen zijn exclusief 21% btw